یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

رسانه عبری: خواسته‌های ریاض برای سازش به تل‌آویو رسیده است

رسانه عبری: خواسته‌های ریاض برای سازش به تل‌آویو رسیده است یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، خواسته‌های کاخ سلطنتی عربستان به تل‌آویو رسیده، اما ائتلاف نتانیاهو هم باید با این خواسته‌ها که اکثرا امتیاز دادن در مسئله فلسطین است، موافقت کند!
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، یک منبع آگاه در کاخ سلطنتی عربستان به این شبکه اسرائیلی خبر داده است که ریاض تا زمانی که اسرائیل به سوی راه‌حل دو دولتی گام بر ندارد، با تل‌آویو سازش نخواهد کرد.

در این گزارش که ظهر امروز دوشنبه بر روی خروجی سایت شبکه ۱۲ منتشر شد آمده است، یک روز قبل از دیدار بنیامین نتانیاهو نخست وزیر با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، ظاهرا روند سازش با عربستان سعودی یکی از دستور کار‌های اصلی گفت‌و‌گو‌های دو طرف خواهد بود.

یک منبع آگاه در کاخ سلطنتی عربستان در گفتگویی با شبکه ۱۲ اعلام کرد، این فرصت وجود دارد و ما به دور دوم ریاست جمهوری ترامپ امیدوار هستیم.

این منبع افزود، ما پیش بینی می‌کنیم که ترامپ به نتانیاهو در این رابطه فشار وارد خواهد کرد، اما این سازش فقط زمانی انجام خواهد شد که دولت نتانیاهو حاضر به عقب نشینی در مواضع خود در قبال مسئله فلسطینی باشد.

این منبع سعودی همچنین گفت: ما قبلا به رئیس جمهور ترامپ خبر داده‌ایم که فقط زمانی حاضر به سازش با اسرائیل خواهیم بود که اسرائیل وارد روند راه‌حل دو دولتی شده باشد.

هدف ما حرکت به سوی تشکیل دولت فلسطین به پایتختی قدس شرقی است که در کنار اسرائیل قرار گرفته و این کشمکش پایان پیدا کند، یا حداقل ما تضمین‌هایی در رابطه با اعطای این امتیازات در مسئله فلسطین دریافت کنیم.

این منبع کاخ سلطنتی عربستان همچنین تاکید کرد، اگر احزاب چپگرا و لاپید در انتخابات اخیر کنست برنده می‌شدند ما به راه‌حل نزدیک‌تر بودیم، اما به تحقق این امر در آینده نزدیک خوشبین هستیم.

منبع مذکور در رابطه با پیشنهاد ترامپ برای انتقال ساکنان غزه به مصر و اردن هم گفت: ما این پیشنهاد را به طول کامل رد کرده و از محکومیت صورت گرفته علیه این پیشنهاد که منجر به کوچ اجباری، غیر قانونی و غیر انسانی می‌شود توسط اردن و مصر حمایت می‌کنیم، زیرا این اقدام با اصول و قوانین بین المللی هم در تعارض قرار دارد. / تسنیم

کلمات کلیدی: ریاض تل آویو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار